ПОРТАЛ
16 січня 2015, 10:08

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Фіскальники області відсудили у платників більше 490 млн.грн.

За повідомленням управління правової роботи ГУ ДФС у Черкаській області за 2014 рік судові органи вирішили на користь фіскальної служби області 1480 справ на суму 491,763 мільйонів гривень. За результатами позовної роботи до бюджету надійшло 27,7 млн. гривень. Це на 38 відс. більше, ніж за 2013 рік.

Фіскальники області відсудили у платників  більше 490 млн.грн.

Водночас на користь платників минулоріч було вирішено 327 справ. Такі результати претензійно-позовної роботи головного управління озвучила голова комісії з проведення реорганізації ГУ Міндоходів у Черкаській області, перший заступник начальника Головного управління Міндоходів у Черкаській області Тетяна Проценко.

Звернувши увагу на те, що податкове законодавство ґрунтується на принципах невідворотності настання визначеної законом відповідальності у разі порушення норм законодавства, вона закликала підприємців і громадян звертатись до центрів обслуговування платників за отриманням безоплатної первинної правової допомоги і оперативно отримувати консультації щодо застосування податкового законодавства та законодавства щодо єдиного внеску.

«З 1 січня набули чинності зміни до Податкового кодексу України і ми уже почали їх доводити до платників через засоби масової інформації, за допомогою громадських підприємницьких організацій. З 19 по 30 січня в області пройде низка кущових семінарів. У посиленому режимі працюватимуть виїзні бригади сервісу «Швидка допомога»», – зазначила Т.Проценко.