ПОРТАЛ
20 січня 2015, 16:36

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Податковий семінар зібрав аншлаг

Повний зал бухгалтерів та підприємців прийшли послухати роз’яснення щодо податкових нововведень. Семінар був присвячений тим законам і нормам, які набули чинності з 1 січня 2015 року.

<div class="dr_in_to_news"></div> Податковий семінар зібрав аншлаг

Зокрема, фахівці профільних підрозділів розповіли платникам про податковий компроміс, новації, що стосуються податку на прибуток, екологічного податку, рентної плати, пати за землю, ПДВ, податку на нерухоме майно,транспортного податку, ЄСВ, акцизного податку, проведення контрольно-перевірочної роботи та застосування РРО.

Під час дискусійного блоку семінару кожен з його учасників міг отримати відповіді на проблемні питання безпосередньо від лекторів.

Семінар проводили для платників м. Черкаси, Черкаського, Городищенського, Корсунь-Шевченківського і Канівського районів.

Протягом наступних 10 днів фахівці У ДФС у Черкаській області проведуть ще 4 кущові семінари у Смілі (23 січня), Звенигородці (27 січня), Умані (27 січня) і Золотоноші (30 січня) для платників найближчих районів.

Платники, які не змогли прийти на семінар, також отримають відповіді на свої запитання. Так, головне управління пропонує спеціальну послугу – розсилку роз’яснень (за запитами за адресою [email protected]) на особисті електронні скриньки платників. Поставити питання і одразу отримати відповідь також можна звернувшись до рубрики «Податковий радник» інтернет порталу «Про Все» та «Он-лайн консультація» Черкаського інформаційно-ділового порталу. За номером телефону 33-91-34 можна отримати правову допомогу та консультацію спеціалістів ДФС.