ПОРТАЛ
9 липня 2015, 10:22

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

«Черкаси ІТ кластер» поповнила нова компанія

Ряди громадської об’єднання «Черкаси ІТ кластер» поповнила компанія «ІнтерЛінк». Відтепер організація налічує 9 ІТ-компаній міста.

Про це йдеться у повідомленні об’єднання на Facebook.

<b>   «Черкаси ІТ кластер» поповнила нова компанія</b>

- Це добре, коли ми зростаємо кількісно, а головне, якісно. «Черкаси ІТ кластер» стає потужною силою і виходить на новий рівень розвитку. По переду у нас багато цікавих соціальних проектів, які порадують жителів Черкащини, - говорить голова об’єднання «Черкаси ІТ кластер» Микола Кудрявцев.

Компанія «ІнтерЛінк» була заснована у 2000-му році. Управляючим партнером є Сергій Слєпченко. «ІнтерЛінк» є одним з піонерів аутсорсингу в Черкасах. На сьогодні компанія об’єднує близько 100 розробників, які володіють практичними навичками та досвідом побудови складних інформаційних систем в різних сферах, включаючи соціальні сервіси, системи управління підприємством (ERP), автоматизований документообіг, а також ігрові програми.

- Нашими флагманськими технологіями є Java EE, Ruby on Rails. Проте фахівці компанії постійно розвиваються, орієнтуючись на передові технології. Також компанія випустила низку власних он-лайн продуктів, приєднавшись до стартап руху. "Інтерлінк" співпрацює з навчальними закладами області, допомагаючи студентам визначити перспективи майбутньої професії, надаючи технічні консультації та проводячи стажування, - розповів Сергій Слєпченко.


НЕРУХОМІСТЬ ОНЛАЙН

ОБЕРИ СВОЄ ЖИТЛО!

національний координатор проекту підвищення енергоефективності та сприяння у впровадженні відновлюваних джерел енергії на підприємствах агрохарчової галузі (м. Київ)
Ігор Кирильчук
президент ТОВ «Черкасиелеватормаш» (м. Черкаси)
Ігор Одокієнко
директор ПП «Аргус-сервіс»
Максим Сагдієв
директор компанії «Авант-груп»
Владислав Сушко
керівник технічного відділу ТОВ «Манеж»
Олексій Болібрук