ПОРТАЛ
25 липня 2015, 18:14

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

За добу Черкащина приймає до 10 переселенців

Кожної доби до Черкаського обласного контактного центру за допомогою звертається у середньому від 5 до 10 переселенців. Зараз на Черкащині перебуває 13 197 осіб, що переїхали з тимчасово окупованих територій України, тобто майже 8 тисяч родин, - інформують у Черкаській ОДА.

<b>За добу Черкащина приймає до 10 переселенців</b>

Директор Черкаського обласного контактного центру Лариса Ходаковська відзначила, що влада намагається створити якнайкращі умови для проживання переселенців. Тож до Черкаської області їдуть громадяни не тільки з районів проведення АТО, а й з інших областей, де людей не задовольняють умови перебування. Тож за весь час із області в інші регіони виїхало лише 2758 громадян.

Зараз кількість переселенців, які прибувають до нашої області не перевищує 10 людей за одну добу. Якщо порівнювати, то в грудні минулого року кожного дня ми приймали до 450 осіб. Однак, не зважаючи на кількість громадян, що переїжджають з тимчасово окупованих територій до нас, місця для них ми завжди знайдемо, − зазначила Лариса Ходаковська. – На території області підготовлено 11 об’єктів, де можемо спокійно розмістити 45 осіб хоч зараз.