ПОРТАЛ
9 серпня 2015, 09:05

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Керівник черкаського держпідприємства економив на зарплаті працівників

Прокуратурою зареєстровано кримінальне провадження за фактом безпідставної невиплати заробітної плати керівником державного підприємства

Керівник черкаського держпідприємства економив на зарплаті працівників

Так, встановлено, що в.о. директора одного із державних підприємств міста безпідставно, за наявності достатніх коштів на рахунку підприємства (181 тис. грн.) на виплату заробітної плати направив всього 86 тис. грн. та близько 46 тис. грн. на інші загальнообов’язкові платежі. У той час як заборгованість з виплати заробітної плати за період лютого-червня 2015 року становила 112 тис. тис. грн.

Таким чином, керівник даного підприємства порушив вимоги ст. 97 Кодексу законів про працю в Україні, та ст. 15 Закону України «Про оплату праці», - повідомили у прес-службі прокуратури міста Черкаси.

Прокуратурою міста Черкаси відомості за вказаним фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

Матеріали вказаного кримінального провадження направлені до СВ Придніпровського РВ в м. Черкаси УМВС України в Черкаській області для проведення досудового розслідування.


національний координатор проекту підвищення енергоефективності та сприяння у впровадженні відновлюваних джерел енергії на підприємствах агрохарчової галузі (м. Київ)
Ігор Кирильчук
президент ТОВ «Черкасиелеватормаш» (м. Черкаси)
Ігор Одокієнко
директор ПП «Аргус-сервіс»
Максим Сагдієв
директор компанії «Авант-груп»
Владислав Сушко
керівник технічного відділу ТОВ «Манеж»
Олексій Болібрук