ПОРТАЛ
9 серпня 2015, 12:12

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

З наступного року у Черкасах вироблятимуть побутову техніку "Saturn"

Уже в наступному році в Черкасах стартує виготовлення побутової техніки відомої торгової марки "Saturn". Наразі представники холдингу працюють над реконструкцією викупленого приміщення заводу "Строммаш" та займаються підготовкою виробничих цехів для облаштування там високотехнологічного сучасного обладнання. Водночас, розробляється система логістики матеріалів і комплектуючих для забезпечення безперебійного випуску продукції.

З наступного року у Черкасах вироблятимуть побутову техніку "Saturn"

Про такі результати зустрічі з представниками компанії, яка відбулася днями, повідомив секретар міської ради Олександр Радуцький.

Після повного запуску виробництва там, за попередніми підрахунками, зможе працювати близько 500 робітників. Половину робочих місць створять уже після запуску першої лінії заводу – в серпні наступного року, - інформують у прес-службі мерії.

За словами президента холдингу Олександра Громико, усі пусконалагоджувальні роботи планують завершити якнайшвидше, аби провести випробування конвеєра. Оскільки на 2016-ий рік запланований повномасштабний старт виробництва холодильників для європейського та українського ринків.

– Ми вже більше шести років виготовляємо нашу продукцію в Каневі (пральні машини, сушки для продуктів, а до осені 2015 комплектуємо лінії з випуску тепло вентиляторів та електрочайників), – зазначає він. – За весь цей час співпраці можемо зробити висновок, що в Черкаській області дуже лояльно відносяться до бізнесу й не бачимо перепон.

У серпні наступного року в Черкасах компанія планує розпочати виготовлення холодильників, згодом – електроплит, чайників, м’ясорубок тощо. На повну потужність майбутнє підприємство планує вийти через три роки.

Довідково:

Відома на всю Європу торгова марка «Saturn» бере свій початок від заснування в 1996 році в Чехії підприємства, що спеціалізувалося на виготовленні дрібної побутової техніки. Наразі, розробляючи власні ексклюзивні моделі, компанія інвестує свої активи в прес-форми для виробництва побутової техніки і працює з понад 90 заводами з Китаю, Тайваню та Туреччини. Їхня продукція користується стабільним попитом у мільйонів покупців із різних країн світу.