ПОРТАЛ
18 вересня 2015, 11:40

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

У Черкаській ТПП зустрілися з Послом Малайзії в Україні

Ділову зустріч представників Черкаської торгово-промислової палати з Послом Малайзії в Україні паном Чуа Теонг Баном та представником Державної корпорації з розвитку зовнішньої торгівлі Малайзії Віталієм Бойком провели у Черкасах.

У Черкаській ТПП зустрілися з Послом Малайзії в Україні

Черкаську ТПП на зустрічі представляли перший віце-президент Сергій Корнієнко та керівник департаменту ЗЕД Олексій Невесенко.

Сторони обговорили поточний стан та перспективи розвитку торгово-економічних відносин між підприємствами Черкаської області та Малайзії, а також обмінялись інформаційними матеріалами та комерційними пропозиціями.

Від малайзійської сторони було отримано запрошення українським швейним підприємствам виставити свою продукцію на колективному стенді України на міжнародній спеціалізованій виставці легкої промисловості восени 2015 р. та спеціалізованій виставці харчової галузі весною 2016. Участь українських підприємств у цих заходах передбачена на пільгових умовах, - розповіли порталу «Діловий регіон» у Черкаській ТПП.

Під час зустрічі Посол Малайзії в Україні пан Чуа Теонг Баном також презентував книгу українською мовою про історію, культуру та туристичну привабливість своєї країни.


національний координатор проекту підвищення енергоефективності та сприяння у впровадженні відновлюваних джерел енергії на підприємствах агрохарчової галузі (м. Київ)
Ігор Кирильчук
президент ТОВ «Черкасиелеватормаш» (м. Черкаси)
Ігор Одокієнко
директор ПП «Аргус-сервіс»
Максим Сагдієв
директор компанії «Авант-груп»
Владислав Сушко
керівник технічного відділу ТОВ «Манеж»
Олексій Болібрук