ПОРТАЛ
16 жовтня 2015, 15:23

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Лауреати конкурсу «Черкаська якість»: ДП «Семпал»

Портал «Діловий регіон» спільно з ДП «Черкасистандартметрологія» реалізує інформаційний проект, спрямований на популяризацію продукції місцевих виробників.

Пропонуємо детальніше ознайомитися з переможцями конкурсу «Черкаська якість» та їх продукцією. Нагадаємо, що цього року обласна конкурсна комісія, оцінивши представлену виробниками продукцію та послуги, визначила 12 переможців та 4 лауреатів конкурсу.

Дочірнє підприємство «Семпал»

Це відоме підприємство на Черкащині, яке за мету своєї діяльності ставить задоволення вимог споживачів щодо економії енергоресурсів, заощадження коштів громадян в умовах постійно зростаючої ціни на основні ресурси.

На замовлення клієнтів ДП "Семпал":

- здійснює розробку проектів обліку води та теплової енергії;

- проводить монтаж вузлів обліку, теплообмінників, індивідуальних теплових пунктів,

- виготовляє вузли обліку води та теплової енергії,

- здійснює гарантійний, післягарантійний ремонт та обслуговування приладів обліку та індивідуальних теплових пунктів,

- надає додаткові послуги для організації дистанційного контролю, зміни параметрів регулювання та зняття архівних показників у заданий час з будь-якої кількості лічильників та відстані.

Інформація про продукцію, що брала участь у конкурсі

Пристрій для перемотування електричних проводів, кабелів, шнурів, оболоченних тросів, крапельної стрічки типу "Оптима"

Зазначені послуги користуються особливим попитом у споживачів, які усвідомлюють необхідність встановлення сучасних приладів, що дозволяють економно використовувати ресурси та убезпечують їх від несприятливих наслідків різкого зростання цін на енергоносії.