ПОРТАЛ
22 жовтня 2015, 14:27

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Черкаським підприємцям розкажуть про нову версію стандарту ISO 9001:2015

4 листопада у Черкасах проведуть семінар на тему: «Нова версія стандарту ISO 9001:2015. Що нового?». Захід відбудеться на базі ДП "Черкасистандартметрологія".

Черкаським підприємцям розкажуть про нову версію стандарту ISO 9001:2015

Лектором семінару буде вже відома черкаській аудиторії декан інституту підвищення кваліфікації фахівців в галузі технічного регулювання та споживчої політики Одеської академії технічного регулювання та якості Віра Домницька.

Нагадаємо, що у вересні були прийняті нові редакції найбільш відомих міжнародних стандартів ISO 9001:2015 та ISO 14001:2015. Виробники у всьому світі, які використовують ці стандарти, відзначають їх універсальність та можливість використання у різних галузях економіки.

Позитивними наслідками впровадження цих стандартів, за словами фахівців ДП "Черкасистандартметрологія", є збільшення керованості підприємством та його стабільний розвиток. Також важливими здобутками є: мінімізація витрат, підвищення відповідальності персоналу, здобуття конкурентної переваги в маркетинговій діяльності та високий рівень довіри партнерів та споживачів. З метою інформування виробників про законодавчі зміни та вимоги міжнародних стандартів підприємство проводить серію інформаційно-просвітницьких заходів, залучаючи при цьому кращих фахівців у сфері технічного регулювання та систем управління.

Семінар орієнтований на керівників підприємств, представників керівництва – відповідальних за розробку та забезпечення функціонування систем управління, фізосіб-підприємців, внутрішніх аудиторів, провідних фахівців підприємств (організацій та установ). По завершенню навчання його учасники отримають свідоцтва визначеної форми.

Для підтвердження участі у семінарі необхідно до 02.11.2015 надіслати оформлену Заявку на участь у семінарі факсом на номер (0472) 35-17-44 або на e-mail [email protected] з поміткою «На семінар».

Ознайомитися з Програмою семінару.


НЕРУХОМІСТЬ ОНЛАЙН

ОБЕРИ СВОЄ ЖИТЛО!

національний координатор проекту підвищення енергоефективності та сприяння у впровадженні відновлюваних джерел енергії на підприємствах агрохарчової галузі (м. Київ)
Ігор Кирильчук
президент ТОВ «Черкасиелеватормаш» (м. Черкаси)
Ігор Одокієнко
директор ПП «Аргус-сервіс»
Максим Сагдієв
директор компанії «Авант-груп»
Владислав Сушко
керівник технічного відділу ТОВ «Манеж»
Олексій Болібрук