ПОРТАЛ
29 жовтня 2015, 10:47

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Хочеш квартиру – підтримай петицію щодо відновлення державних іпотечних програм

Щоб відновити державне фінансування житлових програм, Держмолодьжитло та Всеукраїнська Асоціація «Укрмолодьжитло» ініціювали збір підписів під електронною петицією до Президента.

Хочеш квартиру – підтримай петицію щодо відновлення державних іпотечних програм

Черга на поліпшення житлових умов на Черкащині налічує близько 20 тис. сімей. Зараз близько 200 родин подали пакети документів і відповідають критеріям для отримання кредиту за держаними програмами. Однак кошти на їхнє фінансування не передбачені.

«Будівництво – одна з основ забезпечення вітчизняного товарного виробництва. Ця галузь створює ВВП, зберігає сотні тисяч робочих місць. Як наслідок – надходять податки до бюджетів, відрахування в пенсійний фонд тощо. Ми зверталися, звертаємося і будемо звертатися в межах своєї компетенції, щоб про нас не забули у державному бюджеті», – розповів порталу «Діловий регіон» директор Черкаського регіонального управління Фонду Олександр Паливода.

До початку буремних подій останнього часу держава виділяла щороку 5 мільйонів гривень на фінансування іпотечних молодіжних програм. В бюджеті цього року такі витрати не були передбачені.

«На сьогодні петицію підтримали майже півтори тисячі осіб, а треба зібрати 25 тис. підписів. Тому молодим людям, які хочуть скористатися програмою, варто зареєструватися і підтримати цю петицію», – відзначив Олександр Паливода.

Підписати петицію може кожен охочий. Для цього необхідно зареєструватися і залишити свій підпис під електронною петицією. Це забере не більше 10 хвилин.


національний координатор проекту підвищення енергоефективності та сприяння у впровадженні відновлюваних джерел енергії на підприємствах агрохарчової галузі (м. Київ)
Ігор Кирильчук
президент ТОВ «Черкасиелеватормаш» (м. Черкаси)
Ігор Одокієнко
директор ПП «Аргус-сервіс»
Максим Сагдієв
директор компанії «Авант-груп»
Владислав Сушко
керівник технічного відділу ТОВ «Манеж»
Олексій Болібрук