ПОРТАЛ
2 листопада 2015, 09:23

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Пільгові іпотечні кредити для учасників АТО пропонує Держмолодьжитло

Безкоштовних квартир усім учасникам АТО не вистачить. Тому Держмолодьжитло у Черкаській області пропонує програму пільгових кредитів за рахунок коштів обласного та місцевих бюджетів.

<b>Пільгові іпотечні кредити для учасників АТО пропонує Держмолодьжитло</b>

Програма передбачає відсутність першого внеску, надання учаснику безповоротної фінансової допомоги на частину вартості квартири та часткове списання тіла кредиту за наявності дітей. Кредит надається на 30 років.

«Держава буде давати учасникам АТО і безкоштовні квартири. Передусім – сім’ям загиблих, а потім уже тим, хто прийшов і одним із перших зареєструвався у черзі. Тому перші 20-30 осіб ще можуть сподіватися на безкоштовне житло, а іншим будемо пропонувати взяти пільгові довгострокові кредити», – розповів порталу «Діловий регіон» директор Черкаського регіонального управління Фонду Олександр Паливода.

Програму пільгових іпотечних кредитів для учасників АТО було розроблено Черкаським регіональним управлінням Фонду за дорученням обласної ради. Згідно з нею, кошти на компенсацію 10% вартості квартири має передбачати обласний бюджет, а решту 90% за умов децентралізації буде виділяти село, селище місто, район. Олександр Паливода сподівається, що уже в бюджеті наступного року буде закладено фінанси для реалізації цієї програми.


НЕРУХОМІСТЬ ОНЛАЙН

ОБЕРИ СВОЄ ЖИТЛО!