ПОРТАЛ
29 жовтня 2015, 16:09

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Постав своє запитання про електронні держзакупівлі учасникам інтернет-конференції на «Діловому регіоні»

4 листопала на порталі «Діловий регіон» представники проекту «ProZorro», обласної влади та бізнесу візьмуть участь в інтернет-конференції «Система «ProZorro»: новий формат держзакупівель».

Постав своє запитання про електронні держзакупівлі учасникам інтернет-конференції на «Діловому регіоні»

Держзакупівлі тривалий час вважалися однією з найбільш корумпованих сфер вітчизняної економіки. Для забезпечення прозорості процесу державних закупівель, підвищення довіри бізнесу та протидії корупції в Україні запровадили електронну систему державних закупівель «ProZorro». На Черкащині уже зекономлено перші державні кошти завдяки цій системі. Однак широке коло потенційних продавців і покупців погано обізнане про її можливості і переваги.

Поставити запитання щодо нового формату держзакупівель Ви можете протягом тижня на порталі «Діловий регіон» до 14 години 4 листопада. Відповіді нададуть учасники інтернет-конференції, що відбудеться 4 листопада, початок о 15.00.

На Ваші запитання відповідатимуть:

Кристина Гуцалова, координатор «ProZorro», проектний менеджер реформи державних закупівель при Національній раді реформ;

Роман Карманнік, директор Департаменту економічного розвитку і торгівлі Черкаської ОДА;

Олег Кушнір, директор Агентства «Консалт».

Поставити свої запитання можна тут до 14 години 4 листопада.

Інтернет-конференцію проводить портал «Діловий регіон» спільно з Департаментом економічного розвитку та торгівлі Черкаської ОДА.