ПОРТАЛ
16 грудня 2015, 09:17

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Новий лазер з’явився в Центрі лазерної та естетичної медицини

Арсенал інструментів Центру лазерної та естетичної медицини поповнився зеленим лазером. Його успішно застосовують у косметології та дерматології.

<b>Новий лазер з’явився в Центрі лазерної та естетичної медицини</b>

Зелений лазер ефективний проти лентиго, сонячних плям, судинних сіток на обличчі та ногах, а також усіх новоутворень на шкірі (папіломи, кератоми, ангіоми, невуси).

«Зелений лазер розроблений для поверхневої пігментації, він шкіру майже не травмує, не залишає рубцювань. Інші лазери діють на глибшому рівні і можуть залишати після себе сліди - депігментацію або рубцювання», – розповіла порталу «Діловий регіон» лікар-дерматолог Центру лазерної та естетичної медицини Людмила Тарасова.

Подібний ефект можуть забезпечити й інші лазери. Однак його особливістю є м’яка дія. Довжина хвилі нового випромінювання – 520 нанометрів. Це обумовлює його зелений колір та лікувальні властивості. Зелений лазер найбільш поширений. Він один із найперших почав застосовуватися в медицині.

«Це додатковий інструмент для роботи. Чим більше такого інструментарію, тим кращий ефект від лікування, тим більші можливості забезпечити індивідуальний підхід», – пояснює необхідність нового придбання директор Центру.

Цей вид випромінювання уже восьмий у лінійці високоенергетичних лазерів Центру. Тож лікар має змогу застосувати найбільш ефективний у кожному окремому випадку інструмент. Зараз Центр лазерної та естетичної медицини очікує ще один новий інфрачервоний лазер глибокої дії.


національний координатор проекту підвищення енергоефективності та сприяння у впровадженні відновлюваних джерел енергії на підприємствах агрохарчової галузі (м. Київ)
Ігор Кирильчук
президент ТОВ «Черкасиелеватормаш» (м. Черкаси)
Ігор Одокієнко
директор ПП «Аргус-сервіс»
Максим Сагдієв
директор компанії «Авант-груп»
Владислав Сушко
керівник технічного відділу ТОВ «Манеж»
Олексій Болібрук