ПОРТАЛ
10 березня 2016, 16:12

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

В промисловій зоні Черкас викрили підпільний алкогольний цех

Оперативні співробітники податкової міліції в ході проведення операції «Акциз-2016» викрили цех з нелегального виробництва горілчаних напоїв.

В промисловій зоні Черкас викрили підпільний алкогольний цех

Про це повідомив перший заступник начальника Головного управління ДФС у Черкаській області Микола Степанченко. За його словами, незаконне виробництво працювало майже півроку у складському приміщенні, замаскованому під виробництво лісоматеріалів.

Виготовлений кустарним способом алкоголь розливався у пластикову тару і реалізовувався через дрібні торговельні мережі Черкас та прилеглих районів. За наявною інформацією, для виробництва фальсифікату організатор використовував спирт, завезений контрабандним шляхом з Росії.

Під час проведення санкціонованого обшуку в приміщенні цеху було виявлено та вилучено 165 літрів спирту та 1 560 літрів готових лікеро-горілчаних виробів. Також конфіскований автомобіль та обладнання, на якому виготовляли фальсифікат – бочки, кубові ємності, мірки, спиртометр, лійки та насоси для розливу рідини.

В результаті проведених заходів з незаконного обігу вилучено товарно-матеріальних цінностей орієнтовної вартості 524 тис. гривень.

Наразі для проведення експертного дослідження відібрано зразки вилученої підакцизної продукції, тривають заходи щодо встановлення шляхів походження та каналів збуту незаконно виготовлених горілчаних напоїв.


національний координатор проекту підвищення енергоефективності та сприяння у впровадженні відновлюваних джерел енергії на підприємствах агрохарчової галузі (м. Київ)
Ігор Кирильчук
президент ТОВ «Черкасиелеватормаш» (м. Черкаси)
Ігор Одокієнко
директор ПП «Аргус-сервіс»
Максим Сагдієв
директор компанії «Авант-груп»
Владислав Сушко
керівник технічного відділу ТОВ «Манеж»
Олексій Болібрук