ПОРТАЛ
3 листопада 2016, 18:56

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Французи відвідали молочну ферму на Христинівщині

Днями представники виробників молока Франції, за підтримки Міністерства аграрної політики та продовольства України, Асоціації виробників молока України і Посольства Франції в Україні, відвідали ДП ДГ «Нива». На сьогодні до складу Асоціації виробників молока входять понад 100 господарств із усіх регіонів України, в тому числі й господарство «Нива».

Французи відвідали молочну ферму на Христинівщині

Представники делегації мали змогу відвідати молочну ферму та дізнатися про технології годівлі, утримання і догляд тварин на підприємстві. Гості були приємно вражені сучасним рівнем ведення господарства та утриманням території ферм, інформують у Христинівській РДА

«Завдяки обміну інформацією та залученню передового світового досвіду маємо можливість підвищити надої молока та його якість, що в результаті покращить фінансовий стан підприємства. Постійно проводиться реконструкція приміщень для утримання тварин та заготівлі якісних кормів. Для покращення генетики дійного стада господарством закуплено сім’я високопродуктивної французької селекції Монбельярд» – повідомила директор господарства Лариса Мітіогло.