ПОРТАЛ
27 січня 2017, 14:58

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

У Lauffer Group заявили про незаконний вивіз обладнання з Уманського консервного заводу

Про незаконне вивезення майна Уманського консервного заводу повідомили його теперішні власники

У Lauffer Group заявили про незаконний вивіз обладнання з Уманського консервного заводу

«25 січня, з території Уманського консервного заводу, який належить компанії Lauffer Group, сторонніми незаконно вивозиться обладнання. Силовим прикриттям виступають якісь люди в камуфляжі, які називають себе «Самообороною», але при цьому не мають жодних підтверджуючих документів. На даний момент автонавантажувач зробив кілька ходок, незважаючи на протистояння з боку співробітників підприємства і при повному потуранні органів місцевого правопорядку, йдеться у повідомленні компанії Lauffer Group у Facebook.

Присутня на місці поліція фактично не діє. «Складається враження, що вона заодно з тими, хто розпорядився відвезти чуже майно на склади, де зберігається металобрухт. Цей акт вандалізму відбувається під заступництвом Юрія Любарського, який у змові з розпорядником майна Василем Левченком, і іншими невстановленими особами, умисно ігнорують закон України. При цьому дивує присутність депутата місцевого органу влади Яремчука Сергія на цьому «святі дерибану», зазначають у компанії.

Нагадаємо, що Уманський консервний завод знаходиться в стадії банкрутства. Всі майнові права повністю належать компанії Лауффер Group.