ПОРТАЛ
19 жовтня 2012, 11:13

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

"ФРЕЯ - АГРО" запроваджує на підприємстві нові системи управління якістю

"ФРЕЯ - АГРО" запроваджує на підприємстві нові  системи управління якістю

З жовтня 2012 року іще одне підприємство Черкаської області - ТОВ "ФРЕЯ - АГРО" розпочало роботи з розробки та впровадження системи управління якістю відповідно до вимог стандарту ДСТУ ISO 9001:2009 “Системи управління якістю. Вимоги”. Про це повідомляють у ДП «Черкасистандартметрологія».

ТОВ "ФРЕЯ - АГРО" - молоде підприємство, яке нещодавно розпочало виробництво органічно-мінеральних добрив з торфу та реагентів для буріння. Виробництво розташоване у м. Городище.

Продукцію, аналогів якої немає в Україні, виготовляють на міні-заводі з низинного та верхового торфу (він має високий вміст гумінових кислот), який завозять з Ірдиня.

Поки що на підприємстві задіяні 50 робітників. Надалі планується робота підприємства в три зміни, тож штат колективу помітно розширюватиметься.

Планується виготовляти 50 тисяч тонн гранульованих та рідких органічно-мінеральних добрив на рік. Продукція ТОВ "ФРЕЯ - АГРО" здатна за рік-два відновити родючість виснажених та забруднених земель. Тому нею зацікавились Крим, Київська та інші області України. Не виключена також співпраця з далеким зарубіжжям.

За матеріалами:  www.st.ck.ua

національний координатор проекту підвищення енергоефективності та сприяння у впровадженні відновлюваних джерел енергії на підприємствах агрохарчової галузі (м. Київ)
Ігор Кирильчук
президент ТОВ «Черкасиелеватормаш» (м. Черкаси)
Ігор Одокієнко
директор ПП «Аргус-сервіс»
Максим Сагдієв
директор компанії «Авант-груп»
Владислав Сушко
керівник технічного відділу ТОВ «Манеж»
Олексій Болібрук