ПОРТАЛ
2 лютого 2013, 19:31

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Торік на Черкащині було проведено інвентаризацію та паспортизацію туристичних об’єктів

Торік на Черкащині було проведено  інвентаризацію та паспортизацію туристичних об’єктів

Розробкою нових маршрутів визначними історико-культурними пам’ятками Черкащини та створенням туристично-інформаційного центру на Чигиринщині, ознаменувався 2012 рік для туристичної галузі регіону. Про це поінформувала завідувач сектору іміджевої діяльності та розвитку туризму Головного управління інвестиційно-інноваційної політики, підприємництва та зовнішніх зносин облдержадміністрації Анастасія Скрипченко, звітуючи про стан виконання Програми розвитку туризму в Черкаській області на 2012-2020 роки.

Минулого року фахівцями було проаналізовано матеріально-технічний стан історико-культурних об’єктів, проведено необхідну роботу з інвентаризації та паспортизації туристичних об’єктів. Наразі проводиться робота з їх маркування.

Туристичний потенціал області представлено на одній міжнародній та трьох всеукраїнських виставках. На базі вищих навчальних закладів, які готують спеціалістів у сфері туризму, проведено три міжнародні конференції. Торік було розроблено та випущено туристичний буклет «Черкащина туристична. 5 сезонів», який розповсюджено між провідними туроператорами області.

Координує цю діяльність новостворена робоча група з розвитку туристичної галузі області та розгляду туристичних проектів програм, що входять до обласної програми, - інформують в Черкаській ОДА.


національний координатор проекту підвищення енергоефективності та сприяння у впровадженні відновлюваних джерел енергії на підприємствах агрохарчової галузі (м. Київ)
Ігор Кирильчук
президент ТОВ «Черкасиелеватормаш» (м. Черкаси)
Ігор Одокієнко
директор ПП «Аргус-сервіс»
Максим Сагдієв
директор компанії «Авант-груп»
Владислав Сушко
керівник технічного відділу ТОВ «Манеж»
Олексій Болібрук