ПОРТАЛ
20 червня 2011, 09:05

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Смілян навчали організації зеленого туризму

Смілян навчали організації зеленого туризму

Зелений туризм — вид підприємницької діяльності, що дає можливість розв’язати проблему зайнятості сільських жителів та покращити добробут родини.

Для жителів Смілянщини — це реальний шанс започаткувати власну справу. Саме тому Смілянський міськрайонний центр зайнятості організував та провів семінар з питань організації зеленого туризму, в якому взяв участь голова місцевого осередку зеленого туризму С. Тимофієв.

Спеціалісти відділу надання соціальних послуг розповіли пошукачам роботи, що на Черкащині 9266 пам’яток історії та культури перебувають на державному обліку, з яких 85 — національного значення. До списку історичних місць України включено 13 населених пунктів, у тому числі і цукроварня (1838 р.) графа Бобринського у Смілі.

Спеціаліст з профорієнтації І. Дмитренко надала необхідну інформацію потенційним підприємцям з нормативно-правових та економічних питань щодо започаткування власної справи.

Маємо надію, що ті сміляни, котрі скористаються послугами служби зайнятості щодо організації зеленого туризму, матимуть можливість не лише самі міцно утвердитись у бізнесовій діяльності, а й створять додаткові робочі місця для інших мешканців району.

За матеріалами:  www.dcz.gov.ua