ПОРТАЛ
29 жовтня 2015, 15:45

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Черкащанин здобув золото на світовій олімпіаді Hyundai

За результатами світової олімпіади «Технічної Професійної Майстерності Hyundai 2015» (World’s Best Technician) золото в номінації «Автоматична Трансмісія/Auto Transmission System» здобув українець.

<b>Черкащанин здобув золото на світовій олімпіаді Hyundai</b>

Як повідомляють у прес-службі корпорації «Богдан», найкращий в світі технічний фахівець з ремонту автоматичної трансмісії автомобілів Hyundai Олександр Сушко працює в команді офіційного СТО мережі Національного Автодилера «Богдан-Авто Холдинг» у м. Черкаси.

«Команда професіоналів в дилерських центрах – основна цінність нашої компанії. Вдосконаленню якості обслуговування клієнтів в мережі приділяється багато уваги! Для цього у нас є не лише об’єктивна система контролю робочих процесів сервісу, а й запроваджено сучасну систему корпоративного навчання, розвитку та мотивації працівників всіх напрямків.

Ми дуже пишаємося досягненнями Олександра Сушкоа, який вкотре підтвердив свій високий професіоналізм серед «кращих з кращих», а також на світовій арені підтвердив високу якість офіційного сервісу Hyundai в Україні», - відзначає генеральний директор мережі «Богдан-Авто Холдинг» Ігор Ткаченко,

Світова олімпіада Hyundai «World’s Best Technician» проходить в центральному офісі Hyundai Motor Company (Південна Корея) 1 раз на 2 роки. Цього року в змаганнях прийняли участь 150 учасників з 55 країн світу. Конкурс тривав 5 днів та складався із блоку практичних тестувань по роботі двигунів, електричних систем, шасі і АКПП, а також теоретичного блоку письмових тестів на перевірку рівня знань технічної теорії автомобілів бренду.

Довідково:

Національний Автодилер «Богдан-Авто Холдинг» - один з основних операторів українського автомобільного ринку. У структуру мережі «Богдан-Авто Холдинг» входять дилерські центри по всій території України, які займаються продажем і сервісним обслуговуванням автомобілів Hyundai, Great Wall, JAC, Volkswagen, Skoda, Citroёn, Subaru, Saipa, Bogdan, UZ Daewoo, Lada, Lifan, комерційної автотехніки Hyundai, і автобусів Богдан.