ПОРТАЛ
3 березня 2014, 11:52

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Підприємців запрошують до участі у конкурсі «100 кращих товарів України»

Представити свою найякіснішу продукцію та послуги для участі в 11-му Всеукраїнському конкурсі «100 кращих товарів України» запрошує ДП «Черкасистандартметрологія» підприємства та організації області.

Як повідомили порталу "Діловий регіон" у ДП "Черкасистандартметрологія", мета конкурсу – об’єднання зусиль, спрямованих на поліпшення якості та конкурентоспроможності вітчизняної продукції і сприяння впровадженню на підприємствах України сучасних методів управління.

Конкурс проводиться на регіональному та загальнодержавному рівнях. В рамках Конкурсу визначається краща продукція (товари, роботи, послуги) за такими номінаціями: "Продукція (продовольчі товари, промислові товари для населення, товари виробничо-технічного призначення, вироби народних художніх промислів)" і "Роботи та послуги". В кожній номінації підприємства-учасники поділяються на категорії: малі (до 50 ос.), середні (до 1000 ос.) та великі (більше 1000 ос.).

Визначення кращої продукції (товарів, робіт, послуг) на регіональному та загальнодержавному рівнях здійснюється у кожній номінації на підставі результатів моніторингу якості продукції (товарів, робіт, послуг), розрахункових рейтингів, висновків РКК та ГКК.

Детальніше про умови участі у конкурсі розкажуть фахівці ДП „Черкасистандартметрологія”, які допоможуть у підготовці та оформленні повного комплекту документів.

Адреса установи: 18002, м. Черкаси, вул. Гоголя, 278, кімната 604.

Контакти: тел/факс: (0472) 45-73-79. E-mail: [email protected]


Новини ринків і компаній