ПОРТАЛ
11 серпня 2014, 16:37

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

«Данон» готовий розширювати співпрацю з Черкащиною

Генеральний директор компанії «Данон Україна» Марек Войтина нещодавно побував на Чорнобаївщині та відвідав СТОВ «Старий Коврай» (корпорації «Дніпро»). Тут розташована молочно-товарна ферма, з якою співпрацює один з українських заводів компанії – Кременчуцький міськмолокозавод, - інформує «Прочерк».

«Данон» готовий розширювати співпрацю з Черкащиною

Почесний гість зустрівся з одним із засновників корпорації «Дніпро» Олексієм Душейком.

Марек Войтина, який очолює компанію з 2014 року, особисто виявив бажання подивитися молочнотоварні ферми підприємств, з якими вже працює компанія та на перспективу вивчити можливість співпрацювати з іншими господарствами Черкаської області. Адже компанію цікавить виробництво якісного молока, яке б потім слугувало для виробництва такої ж якісної і корисної молочної продукції.

Ми співпрацюємо з Кременчуцьким міськмолокозаводом вже декілька років, – зауважує Олексій Душейко. – З досвіду знаємо, що вимоги до якості у компанії дуже високі, а кожна партія сировини перевіряється за всіма стандартними показниками. Та з такими серйозними, порядними партнерами приємно працювати. За необхідності їхні фахівці готові допомогти зоотехнічним службам господарств своїми консультаціями або ж за потреби провести навчання з підвищення ефективності виробництва якісного молока та інших методів господарювання.

Довідково

Компанія «Данон» вже 15 років працює в Україні, це – одна з перших міжнародних компаній, що прийшла на український ринок та розпочала широкомасштабне виробництво йогуртів.