ПОРТАЛ
17 червня 2011, 00:27

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Удосконалення роботи дозвільних структур продовжується

Удосконалення роботи дозвільних структур  продовжується

Шляхи вдосконалення діяльності дозвільних центрів та їх ефективного функціонування обговорили учасники «круглого столу», що відбувся за ініціативи Головного управління інвестиційно-інноваційної політики, підприємництва та зовнішніх зносин облдержадміністрації. У заході взяли участь державні адміністратори та представники дозвільних органів області, - повідомляє прес-служба Черкаської ОДА.

Головним завданням дозвільних центрів є спрощення процедури реєстрації підприємницької діяльності. Таким чином держава намагається сприяти розвитку малого та середнього бізнесу, покращувати інвестиційний клімат. – Пріоритетним завданням влади є створення сприятливих умов для отримання документів дозвільного характеру, в тому числі і потенційними інвесторами, – підкреслив заступник начальника Головного управління інвестиційно-інноваційної політики, підприємництва та зовнішніх зносин облдержадміністрації Микола Папуша.

Під час засідання було обговорено зміни у законодавстві з питань дозвільної системи у сфері господарської діяльності та проблемні питання функціонування центрів. Серед нагальних завдань з метою забезпечення ефективної роботи дозвільних структур необхідним є перегляд регламентів та приведення їх у відповідність до вимог чинного законодавства. Неприпустимим є порушення термінів розгляду дозвільних справ та випадків прийому і видачі документів дозвільного характеру поза межами призначених для цього центрів.

За матеріалами:  www.oda.ck.ua

національний координатор проекту підвищення енергоефективності та сприяння у впровадженні відновлюваних джерел енергії на підприємствах агрохарчової галузі (м. Київ)
Ігор Кирильчук
президент ТОВ «Черкасиелеватормаш» (м. Черкаси)
Ігор Одокієнко
директор ПП «Аргус-сервіс»
Максим Сагдієв
директор компанії «Авант-груп»
Владислав Сушко
керівник технічного відділу ТОВ «Манеж»
Олексій Болібрук