ПОРТАЛ
11 квітня 2014, 08:32

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Черкащина завершила весняну посадку лісу

<b>Черкащина завершила весняну посадку лісу</b>

Черкащина завершила роботи зі створення лісових культур – планові обсяги виконали всі лісогосподарські підприємства. Про це повідомляють у прес-службі черкаського обласного управління лісового та мисливського господарства.

– Рання весна та сприятливі погодні умови дозволили лісівникам Черкащини надзвичайно рано почати лісокультурну кампанію, – розповів головний спеціаліст відділу лісового та мисливського господарства обласного управління Анатолій Левицький.

– Тож цієї весни плани з посадки лісу були виконані ще на початку квітня. Загалом в державному лісовому фонді створено лісових культур на площі в 1164 гектари (при річному плані – 1122 га), в тому числі 101 гектар – шляхом лісорозведення. В цілому разом з природним поновленням відтворення лісів проведено на площі в 1362 гектари, що перевищує річний план на 42 гектари.

За словами головного спеціаліста, всі лісгоспи досить оперативно, в стислі, найбільш оптимальні терміни провели роботи з відновлення та створення лісів. Лідерами серед підприємств є Черкаський, Смілянський, Звенигородський лісгоспи, якими було посаджено 332 га, 139 га, 133 га лісових культур відповідно.