ПОРТАЛ
11 вересня 2014, 07:11

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

За місяць на Черкащині виявили 36 порушників правил полювання

Вже місяць на Черкащині триває сезон полювання на пернату дичину, який стартував 9 серпня і продовжуватиметься до 28 грудня поточного року включно. На жаль, не всі мисливці дотримуються встановлених правил полювання, - повідомляють у Черкаському обласному управлінні лісового та мисливського господарства.

<b>  За місяць на Черкащині виявили 36 порушників правил полювання</b>

Так, на сьогодні мисливствознавцями, єгерською службою та працівниками лісової охорони лісгоспів складено 36 протоколів на порушників правил полювання. Накладено штрафів – 4473 грн., з них стягнуто – 3555 грн. Найбільше складено вищезазначених протоколів в зоні діяльності Золотоніського лісгоспу – 10 шт.

За словами головного спеціаліста відділу лісового та мисливського господарства Володимира Рибалки, найчастіше мисливці області порушують статтю 20 Закону України «Про мисливське господарство та полювання». Це – полювання із застосуванням або використанням заборонених знарядь та забороненими способами, зокрема: полювання з під’їзду на автомототранспорті, а також на плавучих засобах з працюючим двигуном.

Тому вкотре обласне управління звертається до мисливців з проханням бути відповідальними та дотримуватися установлених правил полювання.


національний координатор проекту підвищення енергоефективності та сприяння у впровадженні відновлюваних джерел енергії на підприємствах агрохарчової галузі (м. Київ)
Ігор Кирильчук
президент ТОВ «Черкасиелеватормаш» (м. Черкаси)
Ігор Одокієнко
директор ПП «Аргус-сервіс»
Максим Сагдієв
директор компанії «Авант-груп»
Владислав Сушко
керівник технічного відділу ТОВ «Манеж»
Олексій Болібрук