ПОРТАЛ
12 березня 2014, 13:28

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Їжа та напої склали половину реалізованої промислової продукції на Черкащині

Їжа та напої склали половину реалізованої промислової продукції на Черкащині

У січні підприємствами регіону реалізовано промислової продукції (товарів, послуг) на 2168 млн.грн. Це становить 2,6% від загального обсягу реалізації продукції промисловості по Україні, - повідомляють у Головному управлінні статистики в Черкаській області.

З поміж видів економічної діяльності найбільш значимим за обсягами залишається виробництво харчових продуктів та напоїв, підприємствами якого реалізовано 52% продукції промисловості області.

У постачанні електроенергії, газу, пари та кондиційованого повітря реалізовано 20% промислової продукції, у виробництві хімічних речовин і продукції – 15%, фармацевтичній сфері та у виготовленні виробів з деревини, виробництві паперу та поліграфічній діяльності – по 3%.

Із загального обсягу реалізованої продукції промисловості 49% припадає на споживчі товари короткострокового використання, 28% – на товари проміжного споживання, 20% – на енергію. Частка інвестиційних товарів становить 2%, решта – споживчі товари тривалого використання.


національний координатор проекту підвищення енергоефективності та сприяння у впровадженні відновлюваних джерел енергії на підприємствах агрохарчової галузі (м. Київ)
Ігор Кирильчук
президент ТОВ «Черкасиелеватормаш» (м. Черкаси)
Ігор Одокієнко
директор ПП «Аргус-сервіс»
Максим Сагдієв
директор компанії «Авант-груп»
Владислав Сушко
керівник технічного відділу ТОВ «Манеж»
Олексій Болібрук