ПОРТАЛ
20 жовтня 2013, 12:38

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Працівники харчопрому відзначають професійне свято

<b>Працівники харчопрому відзначають професійне свято</b>

День працівників харчової промисловості в Україні відзначають щорічно у третю неділю жовтня. У загальному обсязі виробництва Черкаської області частка харчової промисловості найбільша і становить майже 44%. Більше чверті працівників промисловості пов’язані саме з цією галуззю. Харчовики регіону виробляють широкий спектр продуктів харчування: натуральні і консервовані м'ясні, рибні, молочні, плодоовочеві продукти; цукор; крупи; спирт і лікеро-горілчані вироби; пиво і безалкогольні напої; борошняні і кондитерські вироби.

Черкащина як виробник харчової продукції передусім відома завдяки таким підприємствам як ТОВ «Національна горілчана компанія», ТОВ «Верес», ТОВ «Золотоніський лікеро-горілчаний завод», ПрАТ «Клуб сиру», та ін.

Портал «Діловий регіон» вітає працівників харчової промисловості із професійним святом!