ПОРТАЛ
5 вересня 2011, 14:44

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

За обсягами збору платежів до загального фонду держбюджету Черкаський район посідає І місце

За обсягами збору платежів до загального фонду держбюджету Черкаський район посідає І місце

Про це під час прес-конференції напередодні Дня підприємця повідомив начальник ДПІ у Черкаському районі Іван Приблуда. За словами фахівця за 8 місяців 2011 року суб’єктами підприємництва, зареєстрованими у Черкаському районі забезпечено надходження до державного бюджету 834,5 млн. грн. (100,4%). Додатковий обсяг надходжень до бюджету склав 3,3 млн. гривень.

Як повідомляють у Черкаській РДА, надходження до місцевого бюджету склали 47,3 млн грн., або 107% від доведеного планового завдання. Тільки по податку на доходи фізичних осіб при плані 31,2 млн. грн. надійшло 34,6 млн. гривень.

- Наразі на обліку в податковій інспекції перебуває 1069 юридичних та 2656 підприємців, половина з яких обрали для себе спрощену систему оподаткування. Завдяки роботі цих підприємців в районі створено 725 робочих місць. Надходження до бюджету від підприємницької діяльності склали 1,4 млн. гривень, - інформує головний податківець району.


національний координатор проекту підвищення енергоефективності та сприяння у впровадженні відновлюваних джерел енергії на підприємствах агрохарчової галузі (м. Київ)
Ігор Кирильчук
президент ТОВ «Черкасиелеватормаш» (м. Черкаси)
Ігор Одокієнко
директор ПП «Аргус-сервіс»
Максим Сагдієв
директор компанії «Авант-груп»
Владислав Сушко
керівник технічного відділу ТОВ «Манеж»
Олексій Болібрук