ПОРТАЛ
18 вересня 2012, 14:56

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

За показниками соціально-економічного розвитку Канівський район серед лідерів

 За показниками соціально-економічного розвитку Канівський район серед лідерів

За оцінкою діяльності райдержадміністрацій та показниками соціально-економічного розвитку Канівський район займає передові місця в області. Про це під час прес-конференції повідомила заступник голови облдержадміністрації, а також куратор Канівського району Тетяна Прітченко.

Так, середня заробітна плата в районі становить 3725 грн. проти обласного показника – 2014 грн.

За словами Тетяни Прітченко, високих показників досягають і сільського господарські виробники району, які за середньою врожайністю зернових вже займають друге місце в області – 45,9 ц/га.

Більш детальніше про соціально-економічний розвиток Канівщини розповів голова райдержадміністрації Олексій Гика. Зокрема, він відзначив, що за цей рік на 30 % збільшився обсяг реалізованої продукції і склав 2 мільярда 270 млн. грн., а це 16 % від загальнообласного показника.

– Обсяги виробництва тваринництва за І півріччя склали 144 262 тонн м’яса птиці. Загалом район виробляє 21 % тваринницької продукції в загальному обсязі по Черкаській області, – підкреслив Олексій Гика. – До зведеного бюджету району залучено 28,1 млн. грн., а планові надходження до місцевих бюджетів виконано на 148,3 %.

Велику увагу приділяють в районі розвитку та підтримці в належному стані дорожньої мережі. Лише за період з початку року на ремонт доріг комунальної власності, вулиць сіл, виділено з державного бюджету 2 млн. 569 тис. грн., а з обласного бюджету 1 млн. грн. До кінця року будуть відремонтовано 31 вулиця, відновлені ділянки доріг, на які було найбільше нарікань із боку жителів району.

За матеріалами Черкаської ОДА


національний координатор проекту підвищення енергоефективності та сприяння у впровадженні відновлюваних джерел енергії на підприємствах агрохарчової галузі (м. Київ)
Ігор Кирильчук
президент ТОВ «Черкасиелеватормаш» (м. Черкаси)
Ігор Одокієнко
директор ПП «Аргус-сервіс»
Максим Сагдієв
директор компанії «Авант-груп»
Владислав Сушко
керівник технічного відділу ТОВ «Манеж»
Олексій Болібрук