ПОРТАЛ
13 квітня 2014, 13:59

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Боротьба з корупцією має стати пріоритетом у роботі влади на Черкащині

Боротьба з корупцією має стати пріоритетом у роботі нового голови облдержадміністрації Юрія Ткаченка. Так вважає практично кожен четвертий читач порталу «Діловий регіон», який взяв участь в опитуванні «Що має стати пріоритетом у роботі нового губернатора Черкащини?»

Майже 20% переконані, що голова Черкаської ОДА спочатку повинен навести елементарний порядок в області. Розвиток сільського господарства вважають пріоритетним 10,5% респондентів. Ще 10% впевнені, що почати потрібно з будівництва і ремонту славетних черкаських доріг. Лише на п’ятому місці опинилося формування нової команди управлінців. За цей варіант проголосували 9,8% респондентів. Подолання кризи у владі бачать пріоритетним завданням для губернатора 9,4% опитаних.

Найменше голосів отримали варіанти «Системна підтримка малого бізнесу» та «Встановлення довірчих контактів з черкащанами» - 7,6% та 6,5% відповідно.

Таким чином, пріоритетними напрямками нового губернатора, на думку читачів порталу «Діловий регіон», має стати боротьба з корупцією, наведення порядку та розвиток сільського господарства.

Опитування тривало на порталі «Діловий регіон» з 18 березня до 5 квітня і не є репрезентативним. У ньому взяли участь 447 осіб.

Портал «Діловий регіон» запрошує до участі у новому опитуванні: Що потрібно зробити, щоб за півтора місяці виграти вибори мера Черкас?


директор Департаменту агропромислового розвитку Черкаської обласної державної адміністрації
Оксана Криницька
голова Асоціації фермерів та землевласників Черкащини
Віктор Гончаренко
директор Черкаського регіонального відділення фонду підтримки фермерських господарств
Яків Швачка
голова фермерського господарства, Звенигородський район
Петро Милокостий
голова фермерського господарства «Імпульс», Уманський район
Олександр Пастушенко