ПОРТАЛ
14 квітня 2014, 16:13

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

На Монастирищині побільшає кваліфікованих аграріїв

Технологія вирощування культур – це послідовне застосування всього комплексу робіт, пов’язаних з отриманням продукції рослинництва. Результат залежить не лише від біологічних особливостей рослин, ґрунтово-кліматичних і погодних умов та технічного оснащення, але великою мірою і від якості підготовки робітників.

Тому цього року аграрії Монастирищенського району зробили ставку саме на кваліфікованих працівників і звернулися за допомогою до районного центру зайнятості. Для 89 безробітних було організовано навчання за 40-годинною програмою «Сучасні технології вирощування, захисту сільськогосподарських культур та навчання осіб, діяльність яких пов’язана з транспортуванням та торгівлею пестицидами і агрохімікатами». Про це повідомляють у Черкаському обласному центрі зайнятості.

Наразі кваліфіковані викладачі Монастирищенського навчально-виробничого комбінату допомагають безробітним оновити та поглибити знання за цим напрямом. Навчання вже наближається до завершення. Після успішного складання іспитів слухачі отримають допуск до роботи з пестицидами та агрохімікатами і зможуть поповнити штат місцевих аграрних підприємств.