ПОРТАЛ
30 квітня 2014, 07:02

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

На Черкащині ліквідували 33 підпільних гральних заклади

Цього року працівники міліції Черкаської області викрили незаконну діяльність 33 гральних закладів. З незаконного обігу вилучено понад 80 одиниць грального обладнання та близько 40 тисяч гривень, які були отримані незаконним шляхом. За всіма фактами відкрито ряд кримінальних проваджень, які наразі розслідуються слідчими області,- інформують у СЗГ УМВС України в Черкаській області.

Серед закладів-нелегалів було припинено роботу букмекерських контор “Фаворит ТОТО», інтерактивних клубів, закладів з гральними автоматами та казино.

Як зазначив начальник УДСБЕЗ УМВС України в Черкаській області Олександр Кісєльов, незаконний гральний бізнес несе за собою велику небезпеку для пересічних громадян, адже люди, які потрапили в залежність від гри, готові на все, навіть на кримінальне правопорушення, щоб продовжити гру. І пряма задача органів правопорядку - захистити цих громадян. Ми повинні не тільки викорінити це зло з території області, а й забезпечити, щоб воно ні в я кому разі не з’явилося знову.