ПОРТАЛ
14 травня 2014, 08:31

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Нові моделі черкаських автобусів презентували на міжнародній виставці

Нові автобуси «АТАМАН» виробництва ПАТ «Черкаський автобус» презентували наприкінці квітня на найбільшій автобусній виставці «Світ автобусів 2014», що проходила в підмосковному місті Коломна. Про це повідомляє «Автоконсалтинг».

Вітчизняне машинобудівне підприємство представило учасникам виставки дві новинки.

Перша - модель автобуса «АТАМАН» А092G6 - низькопідлоговий автобус, що працює на метані.

Автобус розрахований на експлуатацію в міському потоці, має подвійні пневматичні двері в задній частині, має пристосування для вільного доступу з салон інвалідного візка, а також систему пониження автобуса для полегшення доступу в салон..

Друга новинка – туристичний «АТАМАН» А096.

Цей автобус викликав ще більший інтерес відвідувачів виставки. Це 35-місний півтораповерховий туристичний автобус для міжміського сполучення зі збільшеними багажними відсіками. Абсолютно новий автобус, розроблений конструкторами АТ «Черкаський автобус». У його конструкції використаний традиційний комплект ISUZU зі збільшеною потужністю і навантаженням на осі, автобус має пневматичні гальма і задню підвіску, що забезпечують максимальну комфортність пасажирів. Двигун автобуса «АТАМАН» А096 здатний розвивати потужність 190 л.с.

Це вже далеко не перший туристичний автобус, створений конструкторами українського підприємства, але за словами голови правління заводу Раабе В.Г., це найкращий автобус в такому класі, який відповідає найжорсткішим сучасним вимогам з перевезення пасажирів з максимальним рівнем комфорту.

Серійний випуск і старт продажів нового автобуса «АТАМАН» А096 на території України та країн СНД заплановано вже на цей рік.