ПОРТАЛ
27 липня 2014, 15:20

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Нову чергу елеватора відкрили на Христинівщині

Христинівський елеватор збільшив свої потужності одноразового зберігання зернових на 74 тис. тонн. Тепер підприємство має три точки авто прийому зерна.

<b>Нову чергу елеватора відкрили на Христинівщині</b>

Пропускна здатність транспортних систем відтепер зросла і становить 175 тонн на годину. Маючи три точки автоприйому зерна, підприємство отримало можливість відвантажувати до 5 тисяч тонн зернових на добу.

Нові блискучі споруди привертають увагу надзвичайною архітектурою форм у вигляді металевих банок.

Крім того, модернізація дозволить відправляти до 40 вагонів на добу – 2 600 тонн зерна.

Турбуючись про екологічну безпеку району, Христинівське ХПП встановило нову сушарку з активною аспірацією (вентиляцією), щоб не засмічувати навколишні території летючими відходами виробництва.

Довідка:

Христинівське ХПП входить до групи компаній Alebor Group, яка об’єднує подібні підприємства в Черкаській, Вінницькій та Одеській областях. На ньому працюють 100 осіб (в сезон – 120).

Alebor Group (за повідомленням Інтернет-ресурсу) – потужна група компаній, що вже 5 років успішно працює на зерновому ринку України. До її складу входять ТОВ «Христинівське ХПП», ТОВ «Вороновицьке ХПП», транспортна компанія «Болеко» та торговельний підрозділ компанії. Alebor Group надає повний спектр послуг: приймання, очищення, сушіння, зберігання і відвантаження зерна, послуги сучасної сертифікованої лабораторії, послуги з реалізації продукції та транспортування збіжжя.