ПОРТАЛ
29 липня 2014, 12:21

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Росія заборонила ввезення плодовоовочевих консервів з Черкащини

Федеральна служба з нагляду у сфері захисту прав споживачів і благополуччя (Росспоживнагляд) з 29 липня 2014 р. призупинила ввезення на територію Російської Федерації консервованої плодоовочевої продукції і рибних консервів з України. Про це повідомляє «РБК-Україна» з посиланням на прес-службу російського відомства.

<b>Росія заборонила ввезення плодовоовочевих  консервів з Черкащини</b>

Як інформують у Росспоживнагляді, при здійсненні державного нагляду за обігом харчової продукції при неодноразових дослідженнях консервованої плодоовочевої продукції, виробленої на українських підприємствах виявлені порушення вимог законодавства у сфері захисту прав споживачів. До «чорного» списку потрапило 7 українських підприємств, серед яких і черкаський виробник - сільськогосподарське ТОВ ім. Шевченко ("Верес").

Зокрема, у російському відомстві заявляють про невідповідність української продукції вимогам, що пред'являються до маркування, невідповідність по масовій частці основного продукту, невідповідність за вмістом білка, жиру, вуглеводів і вітаміну С, магнію, кальцію, заліза, невідповідність за показником енергетична цінність і органолептичними показниками, невідповідність за вмістом кухонної солі.