ПОРТАЛ
26 серпня 2014, 15:01

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

У Смілі запрацює новий супермаркет

Смілянський міськрайонний центр зайнятості провів ярмарок вакансій для супермаркету торгової марки «Наш край», яка є лідером франчайзингу в Україні та налічує 147 діючих торгівельних закладів.

З вересня новий торгівельний заклад «Наш край» з’явиться і на території Сміли, - інформують у Черкаському обласному центрі зайнятості.

З проханням надати допомогу в підборі кадрів та проведенні співбесіди з претендентами на роботу представники ТзОВ «НК Рітейл» звернулися до Смілянського міськрайонного центру зайнятості. 45 пошукачів роботи відгукнулися на запрошення.

Представник компанії - керівник департаменту персоналу мережі супермаркетів Олена Романюк, яка прибула на зустріч із Луцька, розповіла про торгівельну мережу, перспективи розвитку компанії, ознайомила з переліком вакансій, з режимом роботи, умовами праці, розміром заробітної плати, вимогами до кандидатів та відповіла на запитання. По тому з кожним претендентом було проведено індивідуальну співбесіду. Учасники заходу заповнили анкети, а деякі з них пройшли тестування.

Як результат, підібрано 12 осіб, що погодилися на стажування в м.Луцьку з наступним працевлаштуванням у супермаркеті в Смілі.