ПОРТАЛ
12 грудня 2014, 11:18

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

ДП "Черкасистандартметрологія" проводить семінар з питань метрології

19 грудня 2014 року на базі ДП «Черкасистандартметрологія» відбудеться науково-практичний семінар на тему: «Реалізація положень нової редакції Закону України «Про метрологію та метрологічну діяльність» у метрологічному забезпеченні підприємств і організацій та розгляд проектів технічних регламентів щодо неавтоматичних зважувальних приладів та засобів вимірювальної техніки».

ДП "Черкасистандартметрологія" проводить семінар з питань метрології

До участі у заході запрошують представників метрологічних служб, відповідальних за забезпечення єдності вимірювань, а також усіх зацікавлених.

Потреба в такому семінарі зумовлена прийняттям нової редакції Закону України «Про метрологію та метрологічну діяльність», який набуде чинності з 2016 року, - розповів порталу «Діловий регіон» заступник директора з питань метрології ДП «Черкасистандартметрологія» О.А. Камша.

З метою підготовки підприємств області до роботи згідно з новими вимогами у сфері метрології та метрологічної діяльності фахівці ДП «Черкасистандартметрологія» та ДП «Укрметртестстандарт» проведуть відповідну навчальну та роз’яснювальну роботу.

Програма семінару передбачає розгляд таких питань:

1. Перспективи розвитку метрологічної системи України згідно нової редакції Закону України № 1314-VII «Про метрологію та метрологічну діяльність».

2. Нове для підприємств, що витікає з положень нової редакції Закону України «Про метрологію та метрологічну діяльність» - поняття, структури, дії.

3. Гармонізація українського метрологічного законодавства з європейськими нормами.

4. Визнання вимірювальних та калібрувальних можливостей підприємств і організацій України. Міжнародні звірення національних еталонів.

5. Законодавча та промислова метрологія. Повірка та калібрування.

6. Розгляд проектів технічних регламентів щодо неавтоматичних зважувальних приладів та засобів вимірювальної техніки.

Семінар проходитиме за адресою м. Черкаси, вул. Гоголя, 278, 8-й поверх, актова зала ДП «Черкасистандартметрологія».

Початок заходу о 10.00, реєстрація – з 09.00.

Зареєструватися для участі у семінарі можна за телефонами: (0472) 32-14-26, 45-80-08.