ПОРТАЛ
3 січня 2015, 19:40

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Який колір автомобілів зменшує їх вартість?

Експерти проаналізували кольору машин в плані зниження вартості автомобілів певних відтінків.

Проаналізувавши інформацію про зменшення вартості нових автомобілів після п'яти років використання, експерти зробили висновок про те, що зменшення вартості автомобіля при перепродажу безпосередньо залежить від його кольору.

Як повідомляє «Автоцентр», найбільш вигідними в цьому плані є автомобілі жовтого кольору, вартість яких після п'яти років використання зменшується тільки на 26,2%.

Практично настільки ж вигідними є автомобілі оранжевого, зеленого, бірюзового і червоного кольорів, вартість яких зменшується на 27,6%, 31,3%, 31,4% і 31,7%, відповідно.

Найменш вигідними для перепродажу були визнані автомобілі срібного, сірого і чорного кольорів, вартість яких за п'ять років використання зменшується на 34%, 34,2% і 34,4%, відповідно. Навіть якщо для мийки був обраний найкращий виробник автошампунів, на ціні залізного коня це ніяк не позначиться. Представлений рейтинг складався з урахуванням вартості перепродажу автомобілів різного кольору і різних виробників на території США.

Білий колір авто продовжує залишатися найпопулярнішим

Цікаво, що колір автомобіля стає ключовим моментом не тільки для перепродажу, але і для викрадачів. У злочинців теж є свої переваги - вони вибирають сріблястий і інші відтінки сірого. Навіть банальні чорний і білий кольори не так приваблюють крадіїв. Менше всіх підлягають крадіжці автомобілі яскравих кольорів - жовтий, червоний, зелений і його відтінки. Тому перед купівлею автомобіля треба врахувати всі плюси і мінуси.