ПОРТАЛ
12 лютого 2015, 14:06

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

ДП «Черкасистандартметрологія» запрошує на семінари з питань технічного регулювання

У зв’язку з підписанням Угоди про асоціацію між Україною та ЄС, на виконання вимог Євродиректив та завдань Мінекономрозвитку ДП «Черкасистандартметрологія» у 2015 році продовжує проведення науково-просвітницьких семінарів з питань технічного регулювання.

ДП «Черкасистандартметрологія» запрошує на семінари з питань технічного регулювання

Як розповів порталу директор ДП «Черкасистандартметрологія» Михайло Чорнопищук, семінари орієнтовані на широку аудиторію. Вони будуть корисними для керівників підприємств, підприємців, представників керівництва, відповідальних за розробку та функціонування систем управління, внутрішніх аудиторів та інших зацікавлених осіб.

План-графік проведення семінарів на базі ДП "Черкасистандартметрологія".

Відповідно до обраної тематики, учасники семінарів отримають добірку інформаційних матеріалів щодо нормативно-правових актів, національних, міждержавних та міжнародних стандартів у сфері технічного регулювання, систем управління та оцінки відповідності, а також методичні поради щодо їх застосування, - повідомляють у ДП «Черкасистандартметрологія».

Перший такий семінар проведуть 23-24 лютого на базі ДП «Черкасистандартметрологія». Тема заходу - «Новий підхід в проведенні процедури оцінки відповідності продукції вимогам технічних регламентів згідно з Законом України «Про технічні регламенти та оцінку відповідності». Семінар проходитиме за участі провідних фахівців системи технічного регулювання з міст Київ, Харків та спеціалістів ДП «Черкасистандартметрологія». Додаткову інформацію про захід можна отримати за тел. (0472) 32-14-26.

Дату проведення та вартість участі в інших семінарах буде визначено після комплектування навчальних груп, про що всім зареєстрованим учасникам семінарів буде повідомлено додатково.

Для підтвердження участі у семінарі необхідно до 15.02.2015 надіслати оформлену Заявку на участь у семінарі з обраною темою факсом на номер (0472) 45-74-37 або на e-mail: [email protected] з поміткою «На семінар».