ПОРТАЛ
1 квітня 2015, 07:52

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Продавці експериментують з цінами на столичну нерухомість

На минулому тижні курс долара був досить стабільним, коливання середніх цін пропозицій на ринку нерухомості Києва різко знизилися.

Продавці експериментують з цінами на столичну нерухомість

Рівень ділової активності за останній тиждень трохи виріс. Зокрема, кількість заявок на покупку і переглядів виросло відсотків на 10. Водночас кількість договорів про наміри та угод при цьому практично не змінилася. Торги зараз йдуть досить напружено. Покупці розраховують на різке зниження цін, продавці, в основній своїй масі, до такого зниження поки не готові, - констатує Domik.ua.

Аналізуючи процеси, що відбуваються, необхідно зазначити, що кожен учасник ринку дотримується своєї тактики, яку нерідко вибирає методом проб і помилок.

Продавці експериментують з цінами. Переконавшись на практиці, що навіть різке зниження цін далеко не завжди гарантує швидкий продаж нерухомості, продавці нерідко повертають ціни практично до колишнього рівня.

Тактика ж багатьох потенційних покупців зводиться до того, що підшукавши квартири, що продаються з великим дисконтом, вони тимчасово йдуть з ринку, вважаючи, що через кілька місяців зможуть купити аналогічні квартири ще дешевше.


директор ПП «Венд»
Олександр Романенко
заступник генерального директора ТОВ АПК «Маїс»
Олександр Самойленко
директор Черкаської спілки продовольчих маркетів
Руслан Петрик
підприємець, ТМ «Сміляночка»
Вадим Слободяник
комерційний директор ТОВ «Красногірський олійний завод»
Олег Завадський