ПОРТАЛ
13 травня 2015, 11:03

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

У двох ОДПІ області відбулися кадрові зміни

У Христинівській та Звенигородській об’єднаних державних податкових інспекціях відбулися керівні кадрові призначення.

<b>У двох ОДПІ області відбулися кадрові зміни </b>

Сергія Донця призначено в порядку переведення на посаду заступника начальника – начальника Монастирищенського відділення Христинівської об’єднаної державної податкової інспекції Головного управління ДФС у Черкаській області.

На Донця С.В. покладено виконання обов’язків начальника Христинівської ОДПІ. Його визначено повноважним представником для вчинення дій щодо реєстрації юридичної особи Христинівської об’єднаної ДПІ Головного управління ДФС у Черкаській області.

Довідково:

Донець Сергій Васильович працює в органах державної податкової служби та Міндоходів з 2008 року. З серпня 2013 року до цього часу очолював Монастирищенське відділення Христинівської ДПІ Головного управління Міндоходів у Черкаській області.

Також призначено в порядку переведення Ірину Мошенець на посаду заступника начальника – начальника Ватутінського відділення Звенигородської об’єднаної державної податкової інспекції Головного управління ДФС у Черкаській області.

На Мошенець І.В. покладено виконання обов’язків начальника Звенигородської ОДПІ. ЇЇ визначено повноважним представником для вчинення дій щодо реєстрації юридичної особи Звенигородської об’єднаної ДПІ Головного управління ДФС у Черкаській області.

Довідково:

Мошенець Ірина Василівна з жовтня 2005 року до цього часу очолює Ватутінське відділення Звенигородської об’єднаної ДПІ.

Кадрові призначення затверджені відповідними наказами Державної фіскальної служби України від 30.04.2015.


національний координатор проекту підвищення енергоефективності та сприяння у впровадженні відновлюваних джерел енергії на підприємствах агрохарчової галузі (м. Київ)
Ігор Кирильчук
президент ТОВ «Черкасиелеватормаш» (м. Черкаси)
Ігор Одокієнко
директор ПП «Аргус-сервіс»
Максим Сагдієв
директор компанії «Авант-груп»
Владислав Сушко
керівник технічного відділу ТОВ «Манеж»
Олексій Болібрук