ПОРТАЛ
15 травня 2015, 14:06

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Викладачі Києво-Могилянської бізнес-школи проведуть майстер-класи для черкащан

18-23 травня у Черкасах відбудеться виїзний навчальний модуль Києво-Могилянської бізнес-школи. 20 учасників програми Presidents’ MBA (власники бізнесу з усієї України) досліджуватимуть бізнесове та культурне середовище Черкащини, навчатимуться та працюватимуть над стратегічними ініціативами для розвитку регіону.

Викладачі Києво-Могилянської бізнес-школи проведуть майстер-класи для черкащан

А ще – викладачі kmbs проведуть три майстер-класи для бізнес-спільноти області, - інформують у прес-службі Черкаської мерії.

Приєднатися до них можуть усі, хто прагне особистого розвитку та професійного зростання:

18 травня, 18.30 – "Багатство власника та формула його власності" (про взаємовідносини власника та власності і те, чим вимірюється багатство – рейтингами, грошовими показниками чи все ж таки чимось іншим);

19 травня 18.30 – "Радикальний маркетинг: що він дає вашій компанії?" (про те, який підхід в маркетингу забезпечує компанії прорив, а також чи кожна компанія спроможна обрати для себе саме радикальний маркетинг та кожній компанії це справді потрібно?);

20 травня 18.30– "Роздуми про майбутнє: як українським компаніям стати успішними в глобальному середовищі?" (про нові виклики, що постають перед українськими компаніями та про шляхи перетворення цих викликів на нові можливості).

А для всіх тих, хто зацікавлений у бізнес-освіті та бажає познайомитись ближче зі школою, 22 травня о 9.30 відбудеться бізнес-cніданок з kmbs. Зустріч проходитиме у форматі неформального спілкування за чашкою кави – кожен з учасників матиме нагоду отримати відповіді на свої запитання щодо навчання в Києво-Могилянській бізнес-школі.

Усі три події проведуть у готелі "Оптіма" (Reikartz Group, вул. Лазарєва, 6).

Для участі в них потрібно пройти онлайн-реєстрацію:

– на IDEA-події – ТУТ,

– на бізнес-сніданок – ТУТ.

Із будь-яких додаткових питань звертайтесь до менеджера проекту Ірини Солган: [email protected] (044) 490 66 35, (097) 868 27 76.