ПОРТАЛ
15 травня 2015, 14:25

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Черкасцям компенсують майже 943 тис. грн. податкової знижки

За січень – квітень 2015 року 741 черкасець вже подав декларацію про майновий стан і доходи для того, щоб скористатись правом на одержання податкової знижки відносно витрат, понесених ними у 2014 році. Серед них витрати на навчання, за користування іпотечним кредитом та інших, передбачених законодавством.

Черкасцям компенсують майже 943 тис. грн. податкової знижки

Таким громадянам з бюджету буде повернуто майже 943 тис. грн. податку на доходи фізичних осіб. Про це повідомила заступник начальника Державної податкової інспекції у м. Черкасах Анна Білик.

Найчастіше черкасці використовують право на податкову знижку на навчання. Нею скористались 568 жителів обласного центру, а з бюджету їм буде повернуто понад 570 тис. грн.

Серед інших видів податкових знижок, якими на сьогодні скористались черкасці, заступник начальника інспекції назвала наступні: - 93 громадянина - знижки на частину суми процентів, сплачених ними за користування іпотечним кредитом. Їм буде повернуто 281 тис.грн.; 61 громадянин – щодо страхових платежів та пенсійних внесків, з бюджету їм повернуть 53 тис.грн.; 19 черкащанок - щодо суми коштів, сплачених медичному закладу за оплату допоміжних репродуктивних технологій, сума до повернення складе 38 тис. грн.