ПОРТАЛ
11 березня 2016, 15:57

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Для погашення боргу перед «Азотом» водоканалу виділять 5 млн.грн.

Якщо рахунки КП «Черкасиводоканал» і далі будуть заблоковані, – можливостей підприємства для безперебійного постачання води в місто вистачить усього на місяць. Про це під час засідання виконавчого комітету повідомив директор «Черкасиводоканал» Сергій Овчаренко.

Для погашення боргу перед «Азотом» водоканалу виділять 5 млн.грн.

За його словами, борг КП «Черкасиводоканал» перед ПАТ «Азот» наразі сягає 18,9 мільйонів гривень. Ця заборгованість виникла через збиткові тарифи та невчасне погашення державою різниці в тарифах.

Міський голова Анатолій Бондаренко обурився блокуванням рахунків підприємства. Мовляв, на найближчу сесію виноситься питання про виділення понад 5 млн. грн. для погашення боргу перед ПАТ «АЗОТ». Під час зустрічі з керівництвом товариства місто зобов’язувалося сплатити частину боргу. Про що свідчить відповідний гарантійний лист.

– Якщо попередня влада спекулювала відносинами з «Азотом», то ми хочемо налагодити партнерські стосунки. Але в разі, якщо нас будуть ставити в такі умови, як зараз, то ми змушені будемо відповідно реагувати в межах чинного законодавства,– зауважив Анатолій Васильович.

Крім того, він відзначив, що з керівництвом товариства «АЗОТ» будуть проведені ще одні перемовини.