ПОРТАЛ
14 березня 2016, 15:17

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Всеукраїнський форум бізнесу проведуть у столиці

18 березня в столиці відбудеться Всеукраїнський форум бізнесу, який збере близько двохсот бізнес-асоціацій, промислових, підприємницьких організацій, громадських структур, аналітичних і наукових центрів.

Всеукраїнський форум бізнесу проведуть у столиці

Форум покликаний об'єднати суспільні сили, які не хочуть миритися з поглибленням соціально-економічної, політичної кризи, деградацією промислового комплексу країни, загрозами національним інтересам держави, - інформують в Українському союзі промисловців і підприємців.

«Об'єктивно, професійно, з прогнозом наслідків, проаналізувати соціально-економічну ситуацію, на основі Антикризової програми спільних дій влади та бізнесу сформувати стратегію розвитку економіки, цивілізованим конституційним шляхом домогтися від влади повноцінного і відповідального діалогу з громадянським суспільством, бізнесом - ось порядок денний Всеукраїнського форуму», - йдеться у повідомленні.

Ініціатором форуму виступила Антикризова рада громадських організацій України, до складу якої входить більше ста всеукраїнських структур.

Форум запропонує українському суспільству створити технократичний уряд громадських організацій, в якому будуть зібрані найкращі фахівці-практики. Уряд буде розробляти дієві антикризові заходи, працювати з людьми по роз'ясненню невідкладних реформ, здійснювати цивілізований, в рамках законодавства, тиск на владу для усвідомлення її відповідальності перед народом.

Форум відкритий для приєднання нових учасників. За адресою [email protected] ви можете підтвердити сою реєстрацію на форумі, сформулювати ваші пропозиції, зауваження, ідеї.