ПОРТАЛ
7 вересня 2016, 13:04

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

За корупційні порушення позбавили роботи 20 фіскалів

65 працівників фіскальної служби області притягнуто до дисциплінарної відповідальності. 20 звільнено з органів ДФС. 21 працівникові винесені офіційні застереження про недопущення вчинення протиправних дій.

За корупційні порушення позбавили роботи 20 фіскалів

Такими є цьогорічні результати заходів з упередження вчинення посадовими особами ДФС області та митниці корупційних правопорушень, поінформував начальник відділу внутрішньої безпеки головного управління ДФС у Черкаській області Володимир Капура.

За цей період відбулося 120 службових розслідувань і перевірок, у результаті яких керівництву державних податкових інспекцій області внесено 70 подань для вжиття заходів реагування відносно підлеглих працівників.

До органів прокуратури направлено 15 матеріалів для надання правових висновків діям податкових та митних працівників. За даними матеріалами відкрито 4 кримінальні провадження відносно співробітників ДФС у Черкаській області щодо вчинення ними кримінальних проступків, 1 працівнику повідомлено про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень передбачених ст. 367 ч.2 КК України, на даний час матеріали кримінального провадження направлені до суду. Відносно 2 працівників складено протоколи про вчинення корупційного правопорушення, та яких, судом притягнуто до адміністративної відповідальності у вигляді накладення штрафу.