ПОРТАЛ
7 вересня 2016, 15:49

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

В області реорганізували 30 навчальних закладів

Упродовж літа на Черкащині відбулися зміни в мережі навчальних закладів. За цей період в області реорганізували у нижчий ступінь або у навчально-виховний комплекс 30 навчальних закладів, провели необхідні ремонти та оснащення. Про це повідомила заступник начальника управління освіти і науки облдержадміністрації Оксана Сімушіна.

В області реорганізували 30 навчальних закладів

У двох районах – Звенигородському та Корсунь-Шевченківському – ліквідували три малокомплектні школи. Ще 25 не функціонують через відсутність учнів. Загалом же цього навчального року в області обліковується 1 405 навчальних закладів системи освіти.

– Цього навчального року за шкільні парти сіли майже 112 тисяч учнів, – наголошує Оксана Сімушіна. – Зокрема й 11,9 тисяч першокласників.

У школах до початку навчального року спільно з батьками та громадськістю виконали належні ремонтно-профілактичні роботи. Зокрема в усіх 809 власних топкових, що обслуговують навчальні заклади, завершили проведення поточних ремонтів навчальних кабінетів, лабораторій, приміщень загальноосвітніх шкіл і дошкільних навчальних закладів, зазначають у Черкаській ОДА.