ПОРТАЛ
28 січня 2013, 16:46

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

«Урожай» отримав дозвіл АМКУ на придбання акцій ПП «ПСП «Мрія»

«Урожай» отримав дозвіл АМКУ на придбання акцій ПП «ПСП «Мрія»

Антимонопольним комітетом України надано дозвіл ПрАТ «Науково-виробнича фірма «Урожай» (с. Кірове, Черкаська обл.) на придбання частки у статутному капіталі ПП «ПСП «Мрія» (с. Розсохуватка, Черкаська обл.). Про це повідомляється на офіційному сайті АМКУ .

Згідно з повідомленням комітету, це придбання забезпечить фірмі "Урожай" більше 50% голосів у вищому органі управління підприємства.

ПП "ПСП "Мрія" спеціалізується на сільськогосподарському виробництві. У 2011 році воно отримало чистий дохід від реалізації 10,5 млн грн., що 48,3% більше, ніж в 2010 році. Його чистий прибуток склав майже 2,4 млн грн. проти 0,3 млн грн.

Довідка: ПрАТ «НВФ «Урожай» — провідне сільськогосподарське підприємство. З 2006 року входить до групи підприємств вертикально-інтегрованого бізнесу «ПАТ «Миронівський хлібопродукт». Основне завдання — вирощування зернових культур, що в подальшому використовуються для виробництва комбікормів.

На 2012 рік підприємство обробляє близько 70 тис. га орних земель. Має 14 філій, одна з яких - відокремлений машино-тракторний стан. Філії розташовані в шести районах Черкаської області: Звенигородському, Городищенському, Канівському, Корсунь-Шевченківському, Катеринопільському, Лисянському та Миронівському, Богуславському районах Київської області.