ПОРТАЛ
5 червня 2013, 16:18

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Площі оптового тваринницького ринку на Жашківщині збільшать в рази

<b>Площі оптового тваринницького ринку на Жашківщині збільшать в рази</b>

В рамках реалізації проекту розвитку єдиного в Україні оптового ринку живої худоби «Чародій», який розташований в Жашківському районі Черкаської області, значно збільшиться площа і потужності об'єкту, а також підвищиться рівень сервісного обслуговування. Про це в ексклюзивному коментарі Національному агропорталу Latifundist.com заявив директор ринку Василь Поліщук.

«Сьогодні ми знаходимося на проектній стадії розширення нашого ринку худоби. Виконувати ці роботи на даному етапі нам допомагає Проект USAID „АгроИнвест“, — розповідає керівник.

Будівництво, а також оновлення, за словами пана Поліщука, стосуватиметься практично всіх ділянок ринку.

- Так, наприклад, цим проектом будуть передбачені термінал для тварин, а також сучасний забійно-санітарний цех", — підкреслив В. Поліщук.

Значно збільшиться сама площа оптового ринку.

«Якщо зараз у нас 1,6 га, то в недалекому майбутньому площа, включаючи приміщення самого ринку, а також території для випасу худоби, ферми, майданчики для аукціонів буде близько 7 га», — говорить директор.

Суми реалізації даного проекту, а також конкретні дати завершення реконструкції поки що не розголошуються, - зазначає агропортал.