ПОРТАЛ
12 вересня 2014, 17:27

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

День поля на Маньківщині відвідав посол Німеччини

На Маньківщині відсвяткували День поля, організатором якого є Німецький аграрний центр в Україні (НімАЦ). Центр вже більше п’яти років втілює в життя свої проекти у с. Поташ.

<b> День поля на Маньківщині відвідав посол Німеччини</b>

Цього року захід відвідало понад 600 учасників, зокрема, представники світової аграрної індустрії, фермерських господарств України та жителі району. Почесними гостями свята були Надзвичайний і Повноважний Посол Німеччини в Україні Доктор Крістоф Вайль та президент Асоціації компаній, які підтримують діяльність НімАЦ, доктор Вольфганг Фокк.

Крістоф Вайль, вітаючи присутніх, зауважив, що відзначення Дня поля, незважаючи на складну ситуацію в державі, є хорошим знаком і кроком до Європи, а обмін досвідом між учасниками заходу сприятиме впровадженню нових агротехнологій в сільському господарстві України.

Наразі аграрний центр пропонує в Україні нову концепцію підвищення професійної кваліфікації спеціалістів сільськогосподарських підприємств (керівники, агрономи, механізатори, зоотехніки). У цьому напрямі для студентів та викладачів аграрних навчальних закладів проводяться семінари, на яких розглядаються всі нюанси сучасних технологічних процесів, вивчаються конструкторські особливості та принцип роботи новітніх сільськогосподарських машин. Практичні заняття проводяться на дослідному полі НімАЦ.